top secret

Bijesni Jose Mourinho odlučio rasturiti svlačionicu Uniteda; traži se - špijun!

22.10.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Engleski mediji navode kako je trener Manchester Uniteda potpuno izgubio kontrolu uoči subotnjeg derbija s Chelseajem. United je na Stamford Bridgeu odigrao 2:2, s tim da je izjednačujući gol primio u posljednjim sekundama susreta. Mourinho sumnja kako je netko iz svlačionice Uniteda 'prodao' povjerljive informacije...

Unitedu nikako da krene, muče se 'crveni vragovi', loši su i neuvjerljivi, nikako da povežu dvije dobre utakmice. Atmosfera je u i oko momčadi loša, Joseu Mourinhu prijeti otkaz, konstantno je u sukobu s najskupljim igračem Paulom Pogbom, a ni ostali ga baš previše ne doživljavaju.

I onda mu se dogodi veliki derbi i gostovanje kod Chelseaja. Prije samog početka utakmice Mourinho je navodno bio lud od bijesa. Naime, nekoliko sati prije početka susreta na društvenim je mrežama osvanula postava s kojim će United istrčati na Stamford Bridge! Ne treba napominjati kako se to dogodilo samo petnaestak minuta nakon što je Portugalac završio posljednji sastanak sa suradnicima i igračima uoči derbija.

  • +10
Premier liga, Chelsea - Manchester United Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Još je veći problem to što je Mourinho nakon svega dobio potvrdu kako je trener Chelseaja Maurizio Sarri čak i prije objave na društvenim mrežama znao točan sastav Uniteda te je imao dovoljno vremena prilagoditi se i pripremiti za derbi! I tu je Portugalac konačno pukao.

>> Chelsea protiv Manchester Uniteda izjednačio u 96. minuti, Mourinho se zamalo potukao

Odlučio je rasturiti svlačionicu, sve igrače i svoj najuži krug suradnika, sve kako bi otkrio tko je špijun u njegovim redovima! I neće imati milosti jer to je klasična prodaja informacija, špijunaža na najvišem nivou! Kazna za počinitelja sigurno će biti strašna, otkaz mu je siguran, ali mogao bi završiti i na sudu...