POVODOM ROĐENDANA

Nikada niste posjetili muzej Dražena Petrovića? Vrijeme je! Upoznajte svijet brojki košarkaškog Mozarta! Čeka vas ugodno iznenađenje...

  • Autor: Branko Tabak
  • Zadnja izmjena 21.10.2021 08:54
  • Objavljeno 21.10.2021 u 08:38
Dražen Petrović - Cibona

Dražen Petrović - Cibona

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Radiša Mladenović

Kao i svake godine, na sam dan Draženovog rođendana 22. listopada, svim posjetiteljima Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović bit će omogućen besplatan ulaz u muzej uz stručno vodstvo djelatnika muzeja od 10 do 17 sati

Osim stalnog postava posjetitelji će moći pogledati i novu edukativno-informativnu izložbu pod nazivom Svijet brojki košarkaškog Mozarta. Putem izložbe moći će saznati koliko je ukupno poena zabio u osam sezona u Šibenki i Ciboni, koliko puta je ponio titulu najboljeg strijelca, kakav je imao učinak u NBA-u i mnoge druge Draženove rekorde.

Također, Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović uključio se u akciju Mjesec hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se tijekom listopada, a zaključno sa 7. studenoga 2021. godine, svim građanima Hrvatske omogućuje da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. 

U sklopu te akcije, muzej je svojim posjetiteljima omogućio besplatno stručno vodstvo uz kupljenu ulaznicu, a 22. listopada 2021. na Draženov 57. rođendan svim zainteresiranim građanima i turistima bit će omogućen besplatan posjet muzeju.

U slučaju grupnih posjeta mol se posjetitelje da se unaprijed najave putem telefona 01/4843-146 ili elektroničkom poštom promo@drazenpetrovic.net, radi poštivanja epidemioloških mjera i što kvalitetnijeg razgledavanja stalnog postava te izložbe.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!