DOLAZI NA SVOJE

Nijemci uvjereni: Za Halilovića sada dolaze bolji dani!

26.09.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama njemačkih medija, novi trener HSV-a Markus Gisdol voli mlade talente i trebao bi davati više prilika igračima poput Alena Halilovića...

Podsjetimo, naš 20-godišnji veznjak potpisao je ovog ljeta za klub iz Hamburga, no nije ga mnogo koristio trener Bruno Labbadia u uvodnim utakmicama sezone. Halilović je ulazio u samim završnicama i nije imao prilike pokazati što zna u Bundesligi, no stvari bi se nakon smjene na klupi mogle promijeniti.

Kako tvrde njemački mediji, HSV će u nastavku sezone pod Markusom Gisdolom igrati potpuno drukčiji nogomet. Riječ je o 47-godišnjem stručnjaku koji je svoje najbolje trenerske dane proveo na čelu Hoffenheima, koji je spasio od ispadanja 2013. godine, da bi zatim proveo dvije sezone na klupi ovog prvoligaša, prije nego što je i sam dobio otkaz kada je momčad ponovo upala u krizu.

Gisdol je trener koji njeguje ofenzivni nogomet, a posebno voli raditi s mladim talentima i davati im prilike da se razviju u vrhunske nogometaše.

'U HSV-u se sada nadaju da će Gisdol prije svega u prvi plan gurnuti hrvatskog talenta Alena Halilovića koji je kod Labbadije dosad dobio samo 62 minute u Bundesligi', naglašava Sport1 i navodi da koncept novog trenera glasi 'mladi, ofenzivni, hrabri i dinamični' te da je sklon starije igrače čak i izbaciti iz momčadi ako smatra da se ne uklapaju u njegovu filozofiju igre.

Puno će toga biti jasnije nakon utakmice protiv Herthe u subotu...