srpska posla

Nije ni potpisao ugovor, a navijači mu zaprijetili: Propucat ćemo ti koljena!

19.07.2017 u 18:16

Bionic
Reading

Ganac Seydouba Soumah stigao je u Beograd kako bi potpisao ugovor s Partizanom. No, i prije nego što je stigao do klupskih prostorija na društvenim je mrežama dobio ozbiljne prijetnje navijača...

'Znači, vidi majstore! Ako za tri mjeseca ne budeš vrijedio 10 milijuna eura, plus ne budeš li po tekmi davao pet golova i ginuo za sve lopte, dao u Pireju četiri gola - pucat ću ti u koljena! OK?', poruka je koja je na društvenim mrežama dočekala Ganca Seydouba Soumaha (26) koji je trebao potpisati ugovor s beogradskim Partizanom.

Samo 161 centimetar visoki veznjak stigao je iz Slovana Bratislava, a prije toga je igrao u Kuvajtu, slovačkoj Nitri te južnoafričkoj nogometnoj ligi, no pitanje je hoće li se zadržati u Srbiji nakon ovakvog 'dočeka'.

Navijačka scena u nama istočnom susjedstvu poprilično je brutalna, no to nije ništa novo. Veze navijačkih i kriminalnih skupina u Srbiji čvrste su i isprepletene, međusobni obračuni vatrenim oružjem gotovo su pravilo, pitanje samo da li zbog klupske ili pripadnosti različitim mafijaškim klanovima.

Zato niti ne čude ovakve prijetnje, pa čak i nogometašu koji nije ni potpisao ugovor! A Ganac bi, odluči li zanemariti prijetnje i ostane u Beogradu, trebao postati najskuplje pojačanje u povijesti tamošnje lige, Partizan će ga Slovanu platiti 1.65 milijuna eura. Ako mu netko prije svega ne propuca koljena. Srpska posla, neka njih tamo gdje jesu, što dalje od nas...