I PLAZIBAT GA PODRŽAO

Nije moglo bolje; Andrej Kedveš pobjednički krenuo u Gloryju

Bionic
Reading

Prekrasan uvod u Gloryjevu priredbu Collision 5, u kojoj glavna borba pripada Antoniju Plazibatu. Naime, 26-godišnji Đakovčanin Andrej Kedveš pobijedio je britansko-latvijskog kickboksača Mareksa Pelcisa (10-3-0)

Andrej Kedveš (19-4-0), 26-godišnji hrvatski kickboksač lake kategorije debitirao je pod okriljem Gloryja, a talentirani Đakovčanin borio se protiv Mareksa Pelcisa (10-3-0). Britansko-latvijski kickboksač također je debitirao u Gloryju, ali debi neće pamtiti po dobrome. Andrej Kedveš opravdao je ulogu favorita i porazio je Pelcisa jednoglasnom odlukom sudaca.

U Ahoy Areni, s obzriom da je to bila prva borba programa, nije bilo puno hrvatskih navijača, ali jedine zastave koje su bile po tribinama, bile su naše trobojnice.

Čulo se je u nekoliko navrata navianje, 'Andrej, Andrej', ali s nestrpljenjem se iščekuje borba Antonija Plazibata, koji je sredinom rve runde došao i do ringa dok se Kedveš borio.

Andrej Kedveš ugovor s Gloryjem potpisao je na dvije godine i trebao bi odraditi minimalno pet mečeva. Ta brojka može varirati, ovisno o njegovim rezultatima, a vjerujemo da bi se Kedveš mogao zadržati u Gloryju i puno dulje. Hrvatski kickboksač pokazao je svoju kvalitetu, ali osim kvalitete, Kedveš posjeduje i vrlo atraktivan stil borbe kojim će privlačiti publiku da gledaju njegove mečeve.