STARA DAMA' REKLA 'NE'

Nije dovoljno; odbijena ponuda od 100 milijuna eura

15.07.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskih medija Juventus je odbio fantastičnu ponudu za svojeg argentinskog napadača Gonzala Higuaina (29)

Chelsea je u grozničavoj potrazi za napadačem. Engleski prvak je izgubio u utrci za Romelom lukakuom od Manchester Uniteda pa se bacio na neke druge opcije, ali zasad im ne ide prema željama.

Naime, premijerligaš je poslao ponudu Juventusu od čak 100 milijuna eura za Gonzala Higuaina, a direktor 'stare dame' Beppe Marotta poručio im je kako Argentinac nije na prodaju.

  • +11
Gonzalo Higuain Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Higuain je prije godinu dana došao iz Napolija u Juventus za 90 milijuna eura što je bila četvrta najveća isplaćena odšteta svih vremena te je potpisao ugovor do lipnja 2021.

U svojoj prvoj sezoni u Juventusovom dresu zabio je 32 gola u 55 utakmica te tako pomogao torinskom klubu da osvoji talijansko prvenstvo, domaći Kup i igra finale Lige prvaka (poraz od Reala).  

Podsjećamo, zasad je najveći transfer onaj Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United za 104 milijuna eura u kolovozu 2016. Na drugom mjestu je prelazak Garetha Balea kada je Real u ljeti 2013. Tottenhamu isplatio 101 milijun eura. Treće mjesto zauzima transfer Cristiana Ronalda za 94 milijuna eura iz Manchester Uniteda prema kraljevskom klubu (srpanj 2009.)