POSEBAN SLUČAJ

Nick Kyrgios zaprepastio teniski svijet; ovo priznanje zaslužuje jednu od najvećih kazni u povijesti

05.07.2019 u 08:49

Bionic
Reading

Kontroverzni australski tenisač Nick Kyrgios se poslije meča i poraza od Španjolca Rafaela Nadala pobrinuo da se opet priča ponajviše o njemu, ali ne zbog dobrih stvari

Australac je u ne tako dalekoj prošlosti znao imati verbalne sukobe s Nadalom preko medija pa se zanimanjem čekao njihov ogled u Wimbledonu.

Iznenađenje se nije dogodilo, jer je španjolski tenisač poslije četiri seta izborio četvrto kolo, a ni Kyrgios nije glumio dobrog dečka nego je nastavio po starom.

Za vrijeme meča opalio je servis ispod ruke što se smatra jednom vrstom provokacije u tenisu, a uobičajeno se i svađao sa glavnim sucem.

No Australac je najviše zaprepastio nakon poraza kada je objasnio jedan trenutak iz drugog seta kada je iz sve snage pogodio Nadala.

  • +9
Wimbledon, Rafael Nadal - Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Koliko ima Grand Slamova? Koliko novca na bankovnom računu? Mislim da može primiti loptu u prsa! Uopće mu se neću ispričati! Da gađao sam ga. Htio sam ga pogoditi u prsa', šokirao je okupljene Kyrgios.

Ovakvo priznanje o namjernom pokušaju da se pogodi, a time i ozlijedi suparnik, trebalo bi izazvati rekaciju organizatora pa bi Kyrgios lako mogao dobiti jednu od najvećih kazni u povijesti All England Cluba.

  • +11
Nick Kyrgios Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia