SLAVLJE U NOVOM SADU

Ni ovakav potez nije spriječio senzaciju Vojvodine!

07.08.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Talijanska Sampdoria nije uspjela popraviti debakl s domaćeg terena kad je izgubila 4:0 u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Vojvodine. Pobjeda 2:0 u Novom Sadu bila je nedovoljna, a nije pomogao ni fantastičan potez Edera...

Vojvodina je kompletirala svoju senzaciju, vjerojatno najveću u ovoj fazi natjecanja Europske lige. Nakon čudesnih 4:0 u gostima kod Sampdorije, poraz 2:0 bio je sasvim dovoljan za proslavu velikog uspjeha u Novom Sadu.

Talijani su odigrali puno bolje nego u prvoj utakmici, no nije bilo dovoljno. Pamtit će se briljantno dodavanje petom Edera za strijelca Muriela, no falila su još dva pogotka za odlazak u produžetke pa je Italija ostala bez svog jednog predstavnika u Europi ranije nego što se nadala.

'Ovakav ambijent Novi Sad nikad nije imao. Moram prije svega čestitati igračima, ali i publici. Mislim da smo eliminirali sjajnu ekipu,' prenosi Mondo izjavu oduševljenog Zlatomira Zagorčića nakon susreta kojeg čeka novi težak izazov u 'play-off' fazi, jer Vojvodina nije nositelj, a jedan od potencijalnih protivnika u njezinom dijelu ždrijeba je i Athletic Bilbao.