MIRIŠE NA TRANSFER

Neymar u ljeto napušta PSG, a ovaj klub pod hitno želi super zvijezdu kao što je on!

04.05.2023 u 21:06

Bionic
Reading

Newcastle pod svaku cijenu želi super zvijezdu u svojoj momčadi, a sada su se okrenuli prema Neymaru

'Svrake' su dolaskom novog vlasnika Mohammada Bin Salmana, 'teškog' 320 milijardi funti, 'procvjetale'. Od kluba koji je strahovao za prvoligaški ostanak sada se pretvorio u legitimnog kandidata da osvoji mjesto koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Newcastle je na trećoj poziciji, ima dobro posložen sastav koji vodi Eddie Howe, ali glavni ljudi kluba pod svaku cijenu žele i dašak glamura, a to mogu dobiti jedino dovođenjem neke super zvijezde.

Ranije se spominjao Cristaino Ronaldo, ali on nije pravo riješenje, ne samo zbog nevjerojatnih primanja u Saudijskoj Arabiji, nego i jer je sve jasnije da Portugalac ne može više igrati na visokoj razini.

Tako su se u Newcastleu okrenuli prema Neymaru kojeg navijači PSG-a tjeraju iz kluba nakon što je njihov klub nazvao 'malim'. U pariškom klubu ne bi imali ništa protiv da se riješe igrača koji je stao na žulj navijačima, ima ogromnu plaću, a prečesto je van terena zbog ozljeda.

  • +4
Nice - PSG, Ligue 1, 2022/23. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville / AFP / Profimedia

Svjesni su u Parizu da ga ne mogu prodati ni približno za onaj iznos koji su platiti Barceloni, 222 milijuna eura što je i dan danas svjetski rekord, ali nadaju se da ga možda mogu 'utrapiti' za 85 milijuna eura.