kakva vijest

U Madridu na nogama zbog Luke Modrića; dogodilo se malo - čudo!

04.05.2023 u 16:22

Bionic
Reading

Kakav preokret oko Luke Modrića i hrvatski kapetan najvjerojatnije će biti spreman za ključne utakmice sezone

Puno se zadnjih dana piše o dobitniku Zlatke lopte iz 2018., ali nije tema njegov mogućni novi ugovor nego hoće li zaliječiti ozljedu zadnje lože i biti spreman za subotnje finale Kupa kralja te prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka sljedeći tjedan (utorak).

Pisalo se kako su u Madridu u panici i da Modrić neće biti spreman, ali preko noći se dogodio preokret i pokazalo se koliko je čudesno tijelo našeg veznjaka bez obzira što mu se bliži 38 godina.

'Sav pesimizam koji je jučer postojao vezan za nastup Luke Modrića u finalu Kupa kralja danas se okrenuo u optimizam. To je za Carla Ancelottija bez ikakve sumnje velika vijest', piše Marca, sportski dnevnik blizak Realu, te dodaje:

'Osjećao se dobro kad se jutros probudio i normalno je s ostatkom momčadi odradio trening. To ga približava nastupu u finalu.' Iako španjolski medij sugerira da bi Modrić finale Kupa kralja mogao započeti na klupi, tvrdi kako će konačnu odluku donijeti trener Carlo Ancelotti.

'Istina je da je Modrić tek malo trenirao u posljednjih 12 dana i da City čeka. Svaki rizik mogao bi biti skupo plaćen', zaključila je Marca.

  • +10
Real Sociedad - Real Madrid, španjolska liga, 2.5.2023. Izvor: EPA / Autor: Juan Herrero

Modrić je propustio posljednje dvije utakmice s Almerijom (4:2) i Real Sociedadom (0:2). Hrvatskom igraču, koji je ove sezone skupio 44 nastupa za Real Madrid i 12 nastupa za Hrvatsku, to je prva ozljeda ove sezone.