OZLJEDA ILI NE?

Neymar nakon velikog incidenta ostavljen izvan momčadi PSG-a!

22.09.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Zbog navodnih bolova u nozi Neymar je ostavljen izvan sastava PSG-a za utakmicu protiv Montpelliera u subotu, tjedan dana nakon svađe s Edinsonom Cavanijem koja je potresla pariški klub...

Brazilski 25-godišnji napadač prešao je iz Barcelone u PSG ovog ljeta u transferu vrijednom rekordnih 222 milijuna eura, no ne prolazi sve glatko otkad se pojavio u francuskom prvenstvu.

  • +25
Neymar u dresu novog kluba PSG-a Izvor: Reuters / Autor: GONZALO FUENTES

Naime, prošle nedjelje posvađao se na travnjaku s Edinsonom Cavanijem oko izvođenja penala, a francuski L'Equipe tvrdi da se incident nastavio u svlačionici gdje su dvije zvijezde bile na rubu fizičkog obračuna.

Svašta se pisalo ovih dana vezano uz taj slučaj, uključujući i to da Neymar traži od kluba da se riješi Cavanija, no posljednje informacije govore da se ipak ispričao suigraču na treningu u četvrtak.

Međutim, Unai Emery svejedno je ostavio Brazilca izvan sastava za utakmicu protiv Montpelliera u subotu. Službeni razlog su lagani bolovi u nozi koje osjeća.

Radi li se zaista o manjoj ozlijedi i štednji za utakmicu protiv Bayerna u srijedu ili je ipak poslan da se malo ohladi nikad nećemo saznati. Vjerojatno je točno i jedno i drugo...