DAREŽLJIVI EMIL

S ovim igračem se isplati biti dobar: U znak zahvale poklanja Ferrarije!

22.09.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Talentirani napadač Emil Forsberg iznenadio je svog menadžera Hasana Cetinkayu poklonivši mu skupocjeni Ferrari u znak zahvalnosti...

Švedski 25-godišnji reprezentativac čini se da je čovjek s kojim se isplati biti u dobrim odnosima.

Naime, Forsberg koji još uvijek u karijeri nije ostvario veliki transfer iako mu ga zadnjih godina predviđaju svejedno je svom menadžeru Hasanu Cetinkayji poklonio ovih dana Ferrari u znak zahvale što se brine za njegovu karijeru.

'On me iz malog Sundsvalla doveo do ovdje gdje sam sad i uvijek je u mene vjerovao. To je mali znak pažnje koji je zaslužio,' objasnio je svoj potez darežljivi Emil Forsberg.

Cetinkaya tvrdi da je bio u šoku kad se Forsberg pojavio sa skupocjenim automobilom i nije ga htio prihvatiti, ali je na kraju popustio.

Autor: Youtube

'Nisam imao izbora. Prijetio je da će me napustiti,' otkrio je u šali za njemačke medije agent Šveđanina kojeg je iz Sundsvalla doveo u Malmo 2013. godine, a već godina dana kasnije za odštetu od 3.7 milijuna eura ubacio u Leipzig, prošlogodišnji hit Bundeslige.

Forsberg ima po osam postignutih golova u posljednje dvije sezone u Njemačkoj te standardno mjesto u Leipzigu, a s obzirom da je svim igračima ovog kluba znatno porasla cijela u posljednje vrijeme i njegov sljedeći transfer trebao bi biti impresivan, ako se ostvari...