POPUT LEGENDE

Navijači Juventusa dobili od Mandže više nego što su uopće mogli sanjati!

22.09.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Unatoč jakoj konkurenciji koju ima u svojoj svlačionici, Mario Mandžukić i dalje je standardan prvotimac Juventusa, a pogotkom protiv Fiorentine dostigao je učinak Zlatan Ibrahimovića iz doba dok je slavni Šveđanin igrao za torinski klub...

Nakon što je Juventus kupio Higuaina mnogi su predviđali 31-godišnjem hrvatsku napadaču sjedenje na klupi ili čak odlazak iz Torina u potrazi za minutažom na terenu, ali dogodilo se baš suprotno.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mario Mandžukić u svojoj trećoj sezoni u Juventusu je i dalje standardan prvotimac, a Higuain je taj koji se mora nositi s kritikama.

'Higuain je teret za Juventus. To nije Gonzalo kakvog poznajemo,' tvrdi legendarni Fabrizio Ravanelli, dok se o Mandži mogu samo čuti pohvale.

'Dok Higuaina nema nigdje, Mandžukić je sjajan. Juventus je platio Douglasa Costu i Bernardeschija 86 milijuna eura, ali zbog njega moraju sjediti na klupi,' hvali Gazzetta dello Sport našeg reprezentativca koji je kod Massimiliana Allegrija i dalje nezamjenjiv.

Mandžin gol u subotu riješio je derbi s Fiorentinom, a bio je 26. otkad je potpisao za torinski klub. Zanimljivo, takav učinak imao je u crno-bijelom dresu svojedobno i Zlatan Ibrahimović, uz isti broj nastupa, ali i deset asistencija manje (26-16) te puno manje zalaganja u obrani, što dovoljno govori o podvigu borbenog Hrvata, čemu se niti jedan navijač u zadnje dvije sezone Juventusa nije nadao, s obzirom na konkurenciju u svlačinici koja očito Mandžu previše ne dira...