dosta mu je

Neymar je ovom dramatičnom objavom šokirao sve: Više jednostavno nemam mentalne snage nositi se s nogometom...

10.10.2021 u 17:39

Bionic
Reading

Brazilski je velemajstor Neymar (29) u razgovoru za DAZN iskreno progovorio o planovima za budućnost. Dojam je da se zvijezda PSG-a i jedan od najboljih nogometaša svih vremena polagano sprema za mirovinu

S Barcelonom je Neymar (29) osvojio Ligu prvaka i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, s Brazilom je uzeo olimpijsko zlato, ali nedostaju mu Copa America i - naslov svjetskog prvaka!

Neymar je igrao na dva Mundijala, ali nije uspio otići do kraja. Brazilci će sljedeće godine u Kataru sigurno biti među favoritima i to će biti nova prilika za Neymara da odvede Brazilce do šeste titule prvaka svijeta.

No, napadač PSG-a je sve šokirao svojom objavom u razgovoru za DAZN da bi Svjetsko prvenstvo u Kataru moglo biti posljednje u njegovoj igračkoj karijeri.

'Mislim da će mi to biti zadnje Svjetsko prvenstvo. Vidim to kao svoje zadnje prvenstvo jer jednostavno ne znam imam li i dalje dovoljno mentalne snage nositi se s nogometom', kazao je Neymar i šokirao sve.

'Dat ću sve od sebe da budem u dobroj formi i da osvojim Svjetsko prvenstvo sa svojom državom te tako ostvarim svoj najveći dječački san. Nadam se da to mogu učiniti', rekao je Neymar nakon što je doslovno objavio oproštaj od reprezentacije na kraju 2022. godine.

Neymar će za vrijeme Svjetskog prvenstva 2026. godine u SAD-u, Kanadi i Meksiku imati 34 godine, no sad je sigurno da na njemu ne namjerava zaigrati.

Nakon svega izrečenog sad je upitno i koliko će Neymar uopće još igrati nakon Svjetskog prvenstva u Kataru...