TOTALNI KAOS

[FOTO/VIDEO] Nevjerojatno! U Engleskoj se masovno odgađaju nogometne utakmice, a razlog je i više nego bizaran: Nema onog čega ima!

28.09.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Utakmice se odgađaju jedna za drugom, a stvari bi se mogle i pogoršati

Nevjerojatne se stvari događaju u Engleskoj, u kojoj je proteklih dana odgođeno preko 35 nogometnih utakmica, mahom u nižim ligama.

>> [FOTO/VIDEO] Kaos u Britaniji: Johnson poziva vojsku da pomogne riješiti problem s nestašicom goriva

U novonormalnim uvjetima života pomislili biste da se radi o zarazi koronavirusom, no ovoga puta razlog je uistinu bizaran – nestašica goriva zbog nedostatka vozačkog kadra.

Naime u Engleskoj nema dovoljno zainteresiranih vozača koji bi cisternama prevozili gorivo do benzinskih postaja. U okolnostima otežane distribucije one su ostale bez goriva, iako goriva ustvari ima. Prema informacijama engleskih medija, dvije trećine benzinskih postaja je zatvoreno, a na onim otvorenim vladaju ogromne gužve. Stvari izmiču kontroli, ljudi u strahu od nestašice stvaraju zalihe i dodatno otežavaju situaciju.

'Prijevoz samih momčadi autobusima ne bi bio problem jer su se prijevoznici putnika i snašli i našli na listi prioriteta, no sami igrači nemaju 'pristup' gorivu pa se ne mogu dovesti automobilima na treninge ili do autobusa koji bi ih dalje vozili na utakmice', pojasnio je situaciju dužnosnik jednog od klubova uskraćenih ovakvim zapletom situacije. Rasplet se ne nazire, štoviše očekuje se da bi i preostale benzinske postaje uskoro mogle staviti ključ u bravu.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: AFPTV
  • +7
Nestašica goriva u Britaniji Izvor: Zuma Press / Profimedia / Autor: Tayfun Salci