OVO JE SULUDO

Nevjerojatna ponuda iz Las Vegasa za one bogate fanove Formule 1; za pet milijuna dolara dobit ćete neviđeni luksuz!

01.01.2023 u 08:00

Bionic
Reading

VN Las Vegasa u 2023. doživjet će premijeru u Formuli 1, a svojim glamurom i ekstravagantnošću nadmašit će popularnu VN Monaka

Vozači, osoblje, momčadi i fanovi Formule 1 s nestrpljenjem iščekuju VN Las Vegasa koja je na rasporedu 18. studenog te je predzadnja utrka prvenstva. Već sada iz 'grada kocke' dolaze informacije koje će šokirati sve koji prate ovaj sport.

Jasno je da će ova utrka pružiti neviđeni spektakl, ali i užitak, posebno za one dubokog, jako dubokog džepa. Tako poznati hotel Caesars Palace ima u ponudi paket za vikend kada je VN Las Vegasa za nevjerojatnih pet milijuna dolara. Ne, nije greška, iznos je točan!

U hotelu vam jamče impresivno VIP iskustvo. Za taj iznos bogati obožavatelji Formule 1 mogu očekivati sobu u vili Nobu Sky od 10.300 četvornih metara koja ima tri spavaće sobe i vanjski prostor s pogledom na svjetski poznati Las Vegas Strip (poznata ulica prepuna hotela i casina).

Također možete očekivati osobno kreiran posebni jelovnik i privatnu večeru kuhara Nobua Matsuhise s Michelinovom zvjezdicom.

'Naslanjajući se na nenadmašan pogled koji nudi Nobu Sky Villa, kreirali smo paket koji zadovoljava dinamičnu energiju i prestiž koji će ovaj povijesni vikend donijeti gradu', rekao je Sean McBurney, regionalni predsjednik Caesars Entertainmenta.

'Uključujući našu bogatu mrežu pogodnosti i talente svjetske klase, Emperor paket, koji spaja neusporedive poglede, izravan pristup i najbolju uslugu u klasi, bit će vrhunsko iskustvo za neke vrlo sretne ljubitelje utrka koje se ne može ponoviti.'

Uz privatnu večeru kupci paketa od 'pet milja' također će dobiti 12 ulaznica za F1 Paddock Club, osobnog vozača i Rolls-Royce za cijelo vrijeme boravka, izbor bilo koje spa usluge za šest gostiju u privatnoj prostoriji za tretmane iz nagrađivanog Qua Baths & Spa, osobnog VIP domaćina za koordinaciju iskustava u svim odmaralištima Caesars Entertainmenta u Las Vegasu, uključujući ponudu hrane i pića diljem grada i noćni klub OMNIA u Caesars Palaceu… I još mnogo toga!