FIFA_SP_2018.svg

MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA?

Nevjerojatna glupost engleskog vratara; malo je nedostajalo da ostane bez utakmice s Hrvatskom

Bionic
Reading

Engleska u Jordanu Pickfordu (24) napokon ima vratara za velike stvari, ali golman Evertona je sam sebe ozlijedio protiv Švedske i tako uplašio navijače na Otoku prije polufinala s Hrvatskom

Gordi Albion je u prošlosti imao velikih problema s vratarima, duga je povijest njihovih komičnih pogrešaka u velikim utakmicama. Puno su lutali kako bi našli onoga pravoga, a izgleda da im se posrećilo sa Jordanom Pickfordom.

Ovaj 24-godišnjak je u dresu Engleske debitirao u kolovozu 2017., a prije toga je prošao sve dobne kategorije nacionalne vrste. Izbornik Gareth Southgate dao mu je priliku i dečko ju je iskoristio.

  • +9
SP 2018., četvrtfinale: Švedska - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pokazao je da je jedan od najvećih aduta Engleske na World Cupu. No malo je nedostajalo da Pickford propusti polufinalni dvoboj s Hrvatskom.

Dečko je u jednom trenutku bio frustriran te je bijesan želio udariti šakom o pod, ali je ispao tako nespretan da je pogodio svoje koljeno i pri tome ozlijedio palac.

Završio je s povezanom šakom, a engleski novinari su se uplašili da bi zbog bizarnog samoozljeđivanja ostali bez odličnog Pickforda.

'Ja sam muškarac, a ne miš. Bilo je ljutnje zbog toga, ali dobro sam', umirio je Englesku Pickford pa ćemo ga gledati između vratnica protiv hrvatske reprezentacije.

  • +41
SP 2018., četvrtfinale: Švedska - Engleska (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal