UNIŠTAVANJE VALENCIE

Nevillu brzi otkaz? I ako je od Barce, sedam je previše!

04.02.2016 u 09:49

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelone demonstrirali su svoju razornu moć ostavivši posramljenu Valenciju da odlučuje o sudbini svog šokiranog trenera Garyja Nevillea

Neville je doveo Valanciju na Camp Nou pred 60 tisuća gledatelja. Znali su da ih čeka jako težak posao, ali poraz 7:0 koji ih potpuno onemogućuje mogućnost borbe za finale nisu mogli očekivati.

Messi je zabio tri gola, a 'čudovišni' Suarez još četiri gola i nakon dvoboja brzo se sastala uprava Valencije.

'Imao sam sastanak odmah nakon utakmice s predjednicom Lay Hoon i jednim od njezinih zamjenika. Morali smo usuglasiti stajališta nakon ovakve utakmice, ali najgore je velike odluke donositi vruć,' kaže sportski direktor 'šišmiša' Jesus Garcia Pitarch.

'Ispričavamo se našim navijačima na jednom od največih rezultatskih potpopa u povijesti kluba, Valencia ne zaslužuje ovakve rezultate, makar s druge strane stajala Barcelona. Danas neće doći nikakvi odgovori, ali moramo biti sigurni da je pred nama vrijeme stabilizacije i rasta,' kaže Pitarch čija momčad pod Nevilleom ima tek tri pobjede u zadnjih 12 utakmica.


Tijekom vikenda igraju u Sevilli kod Betisa, a zatim im na Mestallu dolazi Barcelona. Neville zna i sam, ako se nastavi rezultatska 'nizbrdica' dalje od te dvije utakmice ne treba gledati... Svaki trenerski početak je težak, njegov još i teži od prosjeka.