poraz ga je totalno slomio

Neutješni Neymar nije mogao zaustaviti suze nakon poraza u finalu Lige prvaka; tješili su ga i suigrači i igrači Bayerna, ali uzalud

24.08.2020 u 06:17

Bionic
Reading

Neymar nije mogao prestati plakati nakon poraza u finalu Lige prvaka od Bayerna

Bayern je u finalu ovogodišnje Lige prvaka pogotkom Kingsleyja Comana pobijedio PSG i osvojio svoj šesti trofej namijenjen pobjedniku elitnog europskog natjecanja. Pariški sastav po prvi je puta u svojoj povijesti stigao do finala, ali ni ovoga puta nije mogao do trofeja.

PSG je jedan od najbogatijih klubova na svijetu i velik novac ulažu u ekipu s ciljem da dominiraju nogometom. U Francuskoj su dominaciju postigli relativno jednostavno, no u Europi nisu te sreće. Ove sezone, kada su došli do finala, prilika za osvajanjem najsjajnijeg trofeja bila je nikad veća, no Bayern je bio sretniji i spretniji i jednostavno bolji, te im pred nosom odnio pehar.

Igrači PSG-a su nakon zadnjeg sučevog zvižduka popadali po travnjaku i nisu skrivali tugu i razočaranje porazom u finalu. Ovaj poraz je najviše pogodio najveću zvijezdu kluba, često osporavanog Brazilca Neymara, koji je nakon utakmice bio neutješan. Otišao je sam do klupe za rezervne igrače i tamo sjedio potpuno utučen gotovo 15 minuta koliko je trebalo da se postavi postolje za podjelu medalja.

Brazilac je svako malo uplakano lice skrivao rukama, a tješili su ga i njegovi suigrači i igrači Bayerna, ali uzalud. Jednostavno si nije mogao pomoći. Poraz od Bayerna ga je jako pogodio, a svojom je iskrenom reakcijom pokazao kako mu je itekako stalo do PSG-a i uspjeha s francuskim divom. Nadao se da će mu to biti druga Liga prvaka, no ipak ostaje na samo jednoj medalji, onoj koju je 2015. godine osvojio s Barcelonom.