UTAKMICA U DRUGOM PLANU

Nesretni igrač Gorice pred operacijom; evo što mu se točno dogodilo; na snimci ne izgleda tako strašno, ali...

07.06.2020 u 08:08

Bionic
Reading

Subotnja utakmica između Slaven Belupa i Gorice (0:0) ostala je u sjeni teške ozljede gostujućeg igrača Pauliusa Golubickasa, a na tportalu možete vidjeti i taj detalj

Najružniji trenutak susreta dogodio se je u šestoj minuti. Litavac je naletio na suparničkog stopera Božića, njegova brada udarila je u rame Slavenovog nogometaša.

Nije to na prvi pogled izgledalo ništa strašno, nenamjernih sudara vidjeli smo i gorih, ali Golubickas je ostao ležati na travnjaku dok mu je iz usta išla krv.

Liječnička služba brzo je intervenirala i prevezla nesretnog igrača u koprivničku bolnicu gdje mu je ustanovljena fraktura vilice i ovaj ofenzivni veznjak danas (nedjelja) će biti operiran te ga čeka dulji oporavak.

Iz kluba su mu preko društvene mreže poželjeli brz oporavak i da se drži, a tim željama se pridružuje i redakcija tportala.

  • +7
Hrvatski telekom prva liga, 27. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Gorica Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.