kakav peh!

Nesretni Alexander Zverev nije imao dobrih vijesti nakon što je predao polufinale Roland Garrosa: Čini se da je vrlo ozbiljna ozljeda

04.06.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Njemački tenisač Alexander Zverev, koji je ozlijedio desni gležanj u polufinalnom meču Roland Garrosa protiv Španjolca Rafaela Nadala i morao ga predati, izjavio je kako misli da se radi o vrlo teškoj ozljedi...

Kod rezultat 6-5, 40-30 za Rafaela Nadala na servisu Španjolca, Alexander Zverev je u pokušaju da odigra poen krivo stao i srušio se na teren, držeći se za zglob. Zvereva su iznijeli s terena u kolicima i bio je prisiljen predati dvoboj. Meč je završio rezultatom 7-6 (8), 6-6 za Nadala.

'Vrlo težak trenutak na terenu danas, fantastičan meč do ovoga što se dogodilo... Nije mi lako', rekao je Zverev i objavio loše vijesti:

'Čini se da je to vrlo ozbiljna ozljeda, ali liječnici još uvijek rade pretrage', kazao je treći tenisač svijeta.

Upitan jesu li iznimno vlažni uvjeti u petak mogli teren učiniti skliskim, Nadal je ocijenio da je olimpijski prvak u Tokiju jednostavno imao 'lošu sreću'.

  • +32
Rafael Nadal - Alexander Zverev, polufinale Roland Garrosa, 3.6.2022. Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

'Mislim da ovdje nema teme. Teren nije bio u lošem stanju. Mislim da Zverev nije izvrnuo gležanj zbog terena. To je bio peh, nesreća. To se događa na svim podlogama', kazao je Nadal i dodao:

'Jako je teško, jako sam tužan zbog njega. Igrao je nevjerojatan turnir, znam koliko se bori da osvoji Grand Slam turnir. Stvarno nije imao sreće, ali siguran sam da će ih u budućnosti osvojiti i to ne samo jedan, već mnogo više.'

Rafa Nadal će u finalu u nedjelju pokušati osvojiti četrnaesti naslov na Roland Garrosu protiv Norvežanina Caspera Ruuda, osmog igrača svijeta koji je jučer izbacio našeg Marina Čilića.