NAMJERNO BI PROMAŠIO?

Nepotreban istup zvijezde Nike Kovača; ajde da je to netko drugi rekao, ali on...

15.04.2019 u 16:26

Bionic
Reading

Bayern München drži prvo mjesto u njemačkom prvenstvu, a napadač bavarskog kluba Thomas Müller dotakao se jednog detalja sa zadnjeg ligaškog dvoboja

Nogometaši Bayerna slavili sa 4:1 na gostovanju kod Fortune. Kingsley Coman je nakon obračuna na treningu s Robertom Lewandowskim svoj 'bijes' usmjerio za dobrobit momčadi pa je golovima u 15. i 41. minuti usmjerio dvoboj protiv Fortune na Bayernov mlin. Gnabry je 55. minuti pogodio za 3:0, a Goretzka u drugoj minuti sučevog vremena postavio konačnih 4:1. Jedini pogodak za domaće u 89. minuti postigao je Lukebakio.

Domaćin je taj jedini gol zabio iz penala koji je skrivio Hummels igrajući rukom. Bayernov golgeter Thomas Müller ističe da bi on namjerno promašio da njegova momčad dobije takav penal.

'Da, lopta je udarila u njegovu ruku. Ne znam kako to vidi ostatak Njemačke, ali kao napadač ja nikad ne bih želio da dobijemo takav penal. Namjerno bih ga promašio', istaknuo je Müller.

  • +9
Bundesliga, FC Bayern - Borussia Dortmund Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Zanimljive riječi ofenzivca njemačkog prvaka koji je poznat po tome da i kod najmanjeg kontakta pada kao 'pokošen', a isto tako postavlja se pitanje da li bi se bunio da netko takav kazneni udarac dosudi Bayernu u nekoj važnoj utakmici. Da je to netko drugi rekao, ali...