PRITISAK SA STRANE

Nepoštena odluka prema Mariju Mandžukiću; hoće li se takav scenarij zaista dogoditi?

15.09.2018 u 09:08

Bionic
Reading

U nedjelju (15 sati, Arenasport 4), u sklopu četvrtog kola Serie A, Juventus će ugostiti Sassuolo, a talijanski mediji smatraju da će doći do promjene u udarnih 11 talijanskog prvaka

'Stara dama' je u prvenstvu na savršenom učinku, tri utakmice i tri pobjede, ali takav odličan ulazak ne bi imala da u svojim redovima nema Marija Mandžukića. Hrvatski napadač impresionirao je formom u uvodu sezone te je njegova pozicija u prvom sastavu izgledala neupitna.

No u talijanskim medijima pojavila se priča da je Paulo Dybala nezadovoljan svojim statusom u Juventusu odnodno činjenicom da trener Massimiliano Allegri više vjeruje Super Mariju pa se sve glasnije spominjao odlazak argentinskog napadača u zimskom prijelaznom roku.

Takve špekulacije i najave odlaska jedne od najvećih zvijezda možda su urodile plodom, jer novinari koji pozorno prate situaciju u talijanskom prvaku, uvjereni su da će u nedjelju od prve minute na terenu istrčati Dybala uz nedodirljivog Cristiana Ronalda.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema njihovim informacijama na klupu će se preseliti Mandžukić što bi bila neshvatljiva odluka s obzirom kako je zadnjih tjedana raspoložen bivši hrvatski reprezentativac.

Vidjet ćemo hoće li Allegri zaista popustiti pritisku te mjestom u prvih 11 oraspoložiti mladog Dybalu kako bi ovaj prestao razmišljati o transferu iz Juventusa. No s druge strane bila bi to prava nepravda prema Mandžukiću.

Argentinski nogometaš Paulo Dybala Izvor: Društvene mreže