TO SE NITKO NIJE NADAO

Neočekivan završetak sapunice između Mourinha i Eve Carneiro

07.06.2016 u 17:33

Bionic
Reading

Jose Mourinho napokon može odahnuti i posvetiti se poslu u Manchester Unitedu. Pala je nagodba s bivšom liječicom Chelsea Evom Carneiro

Ova 'sapunica' trajala je od kolovoza 2015., kada je Mourinho neprimjerenim riječima govorio o liječnici, jer je pokušala tretirati ozljedu Hazarda protiv Swansea u trenutku kad je Portugalac bio uvjeren da njegovom igraču nije ništa, a situacija na terenu bila je takav da je svaki nogometaš bio bitan.

No tu cijela priča nije stala, na kraju je Eva Carneiro napustila klub, ali i krenula u pravnu akciju protiv Chelsea i Mourinha.

Chesleaje ovih dana ponudio 1,2 milijuna funti, no lijepa liječnica je to odbila pa se ovaj utorak na sudu pojavio i Mourinho te dao iskaz. Ipak, prema pisanju engleskih novinara na sudu je neočekivano pao dogovor između zaraćenih strana pod 'povjerljivim uvjetima'.

Nije poznato koliko je Carneiro uspjela izvući iz Chelsea i Mourinha (nagađa se nešto više od spomenutih 1,2 milijuna funti), no sigurno je sada lakše i portugalskom stručnjaku koji se može posvetiti svojem novom poslu u Manchester Unitedu.