sve je čisto

Trenutak koji je šokirao Benficu: Ovo je dokaz da sudac nije pomogao Dinamu...

07.03.2019 u 21:03

Bionic
Reading

Iako su nogometaši Benfice žestoko protestirali nakon što je Michael Oliver pokazao na bijelu točku u 36. minuti, usporena snimka pokazala je da je Ruben Dias zaista srušio Danija Olma u kaznenom prostoru...

Dinamo je nadigrao Benficu ovog četvrtka i zasluženo s prednošću čeka uzvrat u Lisabonu koja je mogla biti i veća da su 'modri' iskoristili sve prilike koje su im se ukazale.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedini pogodak na kraju je pao iz kaznenog udarca koji je jako naljutio gostujuće nogometaše. Naime, u prilično bezopasnoj situaciji Ruben Dias srušio je Danija Olma, a engleski arbitar Michael Oliver pokazao je na bijelu točku u 36. minuti.

U prvi mah se zaista činilo da se radi o dvojbenoj odluci, no usporena snimka otkriva kako se start dogodio unutar šesnaesterca, baš u samom kutu tog prostora pa Portugalci mogu reći da nisu imali sreće, ali ne i da su oštećeni.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Inače, Olmo je zaista briljirao u ovom susretu i potpuno je zasjenio razvikanog Joao Felixa koji se nije proslavio na Maksimiru i još čeka na prvi gol u Europskoj ligi. Neka se samo to ponovi i u uzvratu...