optimistični trener

Bjelicu izludio jedan detalj utakmice, a zatim je poslao baš onu poruku koju navijači žele čuti

07.03.2019 u 21:42

Bionic
Reading

Nenad Bjelica burno je reagirao zbog promašaja Šituma koji je mogao dotući Benficu u posljednjim sekundama utakmice, no svejedno vjeruje u prolazak dalje u Lisabonu...

U nevjerici se uhvatio za glavu osječki stručnjak na klupi Dinama u posljednjim trenucima utakmice. Tada je Šitum glavom trebao zabiti za 2:0 i dovesti Benficu u jako teško situaciju, ali nije bio precizan.

Ipak, kad se smirio Nenad Bjelica priznao je da je iznimno zadovoljan viđenim na terenu.

'Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv jedne vrhunske momčadi koju smo mi svojom izvedbom načinili da izgleda ovako kako je izgledala i sada vjerujem u naš prolaz,' izjavio je ponosni strateg Dinama.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Jako sam zadovoljan izvedbom svojih igrača. Možda je rezultat mogao biti veći s obzirom na naše šanse, ali ovo će nas održati budnim u Lisabon. U srijedu sam rekao da vjerujem u pobjedu, a sada kažem da vjerujem u prolaz. Pogotovo ako budemo igrali ovako dobru obranu. Šteta što nije bilo koncentracije u završnici, ali nije mi žao ničega', kazao je Bjelica, koji zbog UEFA-ine kazne nije bio na klupi, a umjesto njega momčad je vodio 43-godišnji Austrijanac Rene Poms s kojim Osječanin surađuje već godinama.

'Nisam bio nervozan jer vjerujem svojim asistentima na klupi. Mi smo jedan uigrani tim, sve smo dogovorili puno prije tako da komunikacija nije bila ni potrebna. Ovakva utakmica se priprema sedam dana, a ne sat prije početka,' naglasio je čovjek koji je preporodio Dinamo ove sezone.