RAZGOVARAO S MODRIĆEM

Nenadu Bjelici nakon utakmice nije bilo do smijeha: Sad smo usredotočeni na...

13.12.2023 u 16:15

Bionic
Reading

Hrvatski trener Nenad Bjelica, čiji se Union Berlin porazom 2:3 od Real Madrida oprostio od igranja u Europi ove sezone, rekao je da će se sada usredotočiti na spašavanje prvoligaškog statusa u Njemačkoj.

'Nažalost, izgubili smo. Kao i u drugim utakmicama to nam se dogodilo u zadnjim minutama', izjavio je Bjelica nakon što je španjolski veznjak Ceballos donio Kraljevskom klubu pobjedu u 89. minuti.

To je bio prvi poraz Bjelice otkako je prije dva tjedna preuzeo klupu momčadi koja zauzima 15. mjesto među 18 klubova Bundeslige. Prethodno je remizirao 1:1 s Bragom i pobijedio s 3:1 Borussiju Mönchengladbach.

'Volio bih da smo da nastavili igrati u Europi, ali sada ćemo se usredotočiti na Bundesligu gdje nas čekaju zahtjevni protivnici', izjavio je Bjelica na konferenciji za medije.

On je došao u Berlin nakon što je nešto više od mjesec dana bio bez posla poslije odlaska iz Trabzonspora. U utorak mu je trebala pobjeda nad Real Madridom kako bi s Union Berlinom nastavio put u Europskoj ligi, no zaključio je kako momčadi 'nedostaje iskustva na toj razini'.

'No, možemo biti ponosni. Real Madrid, 14 puta prvak Europe, je druga razina u odnosu na nas, no zakomplicirali smo mu stvari te bili blizu iznenađenju', rekao je nekadašnji trener zagrebačkog Dinama i Osijeka.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Bjelica je rekao da je nakon utakmice kratko razgovarao s kapetanom hrvatske reprezentacije Lukom Modrićem, koji u 45. minuti nije iskoristio jedanaesterac dosuđen za Real.

Madridski klub je završio natjecanje u skupini C Lige prvaka kao pobjednik sa svih šest pobjeda i 18 osvojenih bodova, ispred Napolija s 10, Brage s 4 te Union Berina s 2 boda.