ŽELI IH U TURSKOJ

Nenad Bjelica: Za Petkovića nismo ni otvorili pregovore, a Oršić...

08.06.2023 u 21:24

Bionic
Reading

Hrvat na klupi Trabzonspora Nenad Bjelica otvoreno progovorio o Petkoviću i Oršiću te demantirao da je na povratku iz Turske posjetio Maksimir

Nenad Bjelica bio je u Zagrebu i to je činjenica. Međutim, trener Trabzonspora je nakon raspusta u Turskoj, sletio u Zagreb - sjeo u automobil i otišao u obiteljsko okrilje u Klagenfurtu. Dakle, Bjelica nije zastao u Maksimiru da ispregovara prelazak Bruna Petkovića, a ostali brže bolje prenijeli, piše Germanijak koji donosi ekskluzivni razgovor s Bjelicom.

“Sletio sam u Zagreb i produžio za Klagenfurt. Znate i sami koliko me obitelj ispunjava i puni energijom i s njima ću provoditi vrijeme do početka priprema u Turskoj koje će biti koncem lipnja”, javio se Bjelica za Germanijak.

To znači da nije dogovoren transfer Bruna Petkovića za 2,5 milijuna eura odštete.

“Nismo niti otvorili pregovore. Ne znači da nećemo, jer Petković može biti tema, ali za sada nismo napravili ništa konkretno a pogotovo ne zaključili priču”, odgovorio je Bjelica koji je u slučaju drugog Hrvata u napadačkoj liniji ipak bio konkretniji.

“Nije tajna da pokušavamo dovesti Mislava Oršića, ali za sada je to teška misija. Southampton ima visoka potraživanja i daleko je to od realizacije. Poslali smo ponudu, još uvijek nismo ništa dogovorili”, pojasnio je trener Trabzonspora.

Intervju u cijelosti možete pročitati OVDJE.