ČEKA SE DRUGA STRANA

Nenad Bjelica otkrio koji mu je klub prva opcija: Mirna mi je duša, mirno mi je srce, ne pijem više Normabel da bi zaspao...

13.05.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka u sklopu 35. kola Prve HT Prve lige u nedjelju u Gradskom vrtu u nedjelju (17 sati) dočekuju momčad Lokomotive (Arenasport, MAXtv). Momčad Nenada Bjelice je nakon poraza 3:0 na Maksimiru od Dinama ispala iz borbe za naslov prvaka Hrvatske

Logično pitanje uoči završna dva kola je pitanje motivacije unutar momčadi koja je sanjala trofej.

'Želimo svima pokazati da možemo puno bolje, imamo niz od tri susreta bez pobjede. Ovako smo i prošle sezone ispali iz utrke tri kola prije kraja, pa smo do kraja sve pobijedili.', rekao je Bjelica na najavnoj press konferenciji te čvrsto stao uz svoje igrače.

'Nje razlog umor igrača, već umor trenera. Momčad je ogledalo trenera. Mislim da je to razlog našeg posustajanja.', rekao je strateg Osijeka, a onda progovorio o svom statusu e klubu.

'Moja prva opcija je Osijek. Vezan sam ugovorom još godinu dana, a što će se dogoditi, to ne znam. Uvjeti? Znaju se koji su uvjeti da ostanem, neću se ponavljati. Razgovarao sam s predsjednikom prije 15 dana i rekao što mislim. Od tog dana ne treba mi više Normabel da zaspem. Probudim se ujutro bez glavobolje. Mirna mi je duša, mirno mi je srce. Sve što sam izrekao, izrekao sam za boljitak ovoga kluba, a kako će to vlasnici interpretirati, to je sad na njima', zaključio je Bjelica.

Podsjetimo, Bjelica je nakon spoemenutog razgovora s predsjednikom kluba Ferencom Sakaljem iskazao nezadovoljstvo radom klupske logistike.

'Na vlasnicima je da vide što i kako dalje te na koji način kao klub možemo biti klub u pravom smislu riječi. Klub nisu samo trener, igrači i navijači nego i strukture kluba koje bi po meni mogle biti puno bolje i jače u ovoj borbi koju imamo sa znatno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu. I u nekom idealnom sustavu imamo manjak 40-45 milijuna u budžetu. Morali bismo biti perfektni i živjeti svi kao jedan za ovaj klub te biti odgovorni u svom radu da bismo se mogli pohrvati s moćnijima od nas. Ja stvarno nemam toliko energije, jer ju ulažem u ekipu i još nekih stvari. Ima tu jako puno posla, a neke stvari iz ovog drugog dijela mi oduzimaju energiju, a nisam očekivao da će to baš tako biti. Nakon razgovora s predsjednikom očekujem reakciju odgovornih ljudi i poboljšanje jer je to interes NK Osijek i vlasnika koji tu ulažu velike novce. Njima je u interesu da klub bude posložen kako jedan klub mora biti posložen i da se odluče što žele. Vidjet ćemo hoće li biti pomaka po tom pitanju', rekao je tada Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

>