pOSTALO UOBIČAJENO

Nema milosti; nove kazne za hrvatske prvoligaše

08.03.2017 u 16:39

Bionic
Reading

U 23. kolu MAXtv Prve lige nije bilo isključenih igrača i službenih osoba, ali je Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić od delegata utakmica dobio prijave protiv klubova zbog neprimjerenog ponašanja gledatelja na dvije utakmice

Na utakmici Dinamo - Inter Zaprešić na sjevernoj tribini od strane pripadnika navijačke skupine BBB u 76. minuti zapaljeno je 20-tak baklji pri čemu ih je šest ubačeno u teren za igru zbog čega je igra bila kratko u prekidu. GNK Dinamo kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 18.000 kuna.

Na utakmici Osijek - Hajduk pripadnici navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini u četiri navrata palili su petarde dok su gostujući navijači na sjevernoj tribini u 69. i 74. minuti zapalili 18 baklji i dio bacili u ograđeni dio igrališta. NK Osijek kao organizator utakmice kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna.

  • +5
Navijači na utakmicama 23. kola MAXtv Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji / CROPIX

Zbog momčadskog prekršaja iz članka 54. DP HNS (7 opomenutih igrača) na utakmici Rijeka - Lokomotiva, NK Lokomotiva mora platiti kaznu od 5.000 kuna.