ZA POZICIJU - NE BRINE

Nekada sjajni lijevi bek otvoreno o Hrvatskoj i Brazilu

01.06.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Dvoboj u Osijeku s tribine je odgledao i nekada sjajni hrvatski reprezentativac Marko Babić

Danas 33-godišnji Osječanin koji je nastupio na SP-u 2006. godine u Njemačkoj gledao je dvoboj s Malijem i na poluvremenu istaknuo.

'Što mislim? Pa evo gledam i mislim da je dobro. U utakmici protiv Brazila nije važno tko će igrati jer će baš svi pružiti svoj apsolutni maksimum,' kaže nekada 'dvostrani' lijevi bek koji komentira situaciju na svojoj poziciji.

'Evo gledam Vidu i čini mi se dobar. To može odigrati i Vrsaljko, a svakako i Pranjić. On može i zatvarati, pogotovo kada obrana i cijela ekipa igraju harmonično,' smatra trener u Nogometnoj akademiji Krpan Babić čiji je ujedno i suvlasnik. Što očekuje u Brazilu?

'Nekad kao da ljudi već upisuju Brazilu pobjedu. Brazil još nije pobijedio i uopće ne mora, a ako i izgubimo prvu utakmicu možemo i više nego ravnopravno igrati s Kamerunom i Meksikom i ipak izboriti prolaz. Već dolazak u Brazil velik nam je plus, ali imamo jaku reprezentaciju koju se ne smikje otpisivati,' zaključuje veliki Osječanin koji je 2002. igrao finale Lige prvaka protiv Zidaneovog Reala.