NESPRETNI BUGARIN

Nekada je hodao s Marijom Šarapovom, a sada... Nećete vjerovati čime se Grigor Dimitrov mučio uoči samog početka meča, a na njegovu žalost sve su snimile kamere

01.10.2020 u 16:17

Bionic
Reading

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov (29) plasirao se u treće kolo Roland Garrosa, a uoči samog meča našao se u neočekivanim problemima sa svojom odjećom

Dimitrov je nekada slovio za velikog talenta svjetskog tenisa pa su mu čak dali nadimak 'baby Federer', ali to nikada nije opravdao. 'Grand Slam' nije osvojio (sumnjamo da i hoće), a javnost ga je više pamtila po tome što je hodao s ruskom tenisačicom Marijom Šarapovom.

I dok je na Australian Openu, US Openu i Wimbledonu po jednom igrao polufinale, u Roland Garrosu nikada nije dobro prolazio, a ulaskom u treće kolo nakon pobjede protiv Slovaka Andreja Martina (6:4, 7:6(5), 6:1) izjednačio je svoj najbolji rezultat u Parizu.

Ipak, Bugarin se našao na portalima koji pozorno prate zemljani Grand Slam zbog neočekivanih problema s donjim dijelom trenirke. Sutkinja je suparnika i njega pozvala na mrežu kako bi im dala upute, točnije dala im je 15 sekundi vremena da se pojave, ali nespretni Dimitrov nije u tom vremenu uspio skinuti trenirku do kraja, zapelo je na desnoj nozi.

  • +5
Grigor Dimitrov - Andrej Martin, 2. kolo Roland Garrosa, 2020. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Pošto je tražio dodatnih deset sekundi, a odgovora nije bio, došao je poluskinut do mreže, tamo slušao upute sutkinje i usput pokušavao skinuti trenirku, da bi nakon nekog vremena izašao kao pobjednik iz te komične borbe koja je na njegovu žalost snimljena i kamerom, a to zbog striktnih pravila oko prava prijenosa možete vidjeti OVDJE.