Činim pravu stvar

NBA zvijezda Westbrook u tajnosti ostavio u hotelu veliku napojnicu sobaricama, a svi detalji su vrlo brzo izašli u medijima

07.10.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Russell Westbrook, košarkaš NBA momčadi Houston Rockets, po odlasku iz NBA balona u Orlandu ostavio je napojnicu od 8000 američkih dolara. Točan iznos ipak nije želio otkriti...

Kako se doznaje 31-godišnji Westbrook taj novac ostavio je za sobarice i osoblje hotela u kom su boravili igrači Houston Rockets tijekom završnice NBA sezone u tzv. balonu u kompleksu Disjeylanda na Floridi.

'Svi su se brinuli o nama, provodili su puno vremena da obave svoj posao na najvišem mogućem nivou, tako da je bila prava stvar što sam ih počastio. Volim raditi prave stvari', kazao je Westbrook nakon što se u medijima pojavila informacija o lijepoj napojnici.

No, Westbrook nije želio reći o kojem je iznosu riječ i nije želio da ta priča dođe u medije.

Tako je Westbrook još jednom pokazao kakvo veliko srce ima i kakav osjećaj ima za ljude kojima je potrebna pomoć. Nema sumnje kako će ga sobarice i osoblje hotela, u kojem su bili dva mjeseca, dugo pamtiti. Tko zna, možda će ovaj Westbrookov primjer pratiti i druge NBA zvijezde.