iskreni John Wall

NBA zvijezda šokirala svijet iskrenim priznanjem; zaradio je više od 200 milijuna dolara, ali je totalno pukao i sve je ispričao

30.08.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Branič NBA momčadi Los Angeles Clippers Amerikanac John Wall otkrio je kako je razmišljao o samoubojstvu nakon smrti majke i bake. Njegovo priznanje mnoge je šokiralo...

John Wall - koji je na vrhunsku karijete pet puta izabran u All-Star momčad, u razgovoru za NBC Sports otkrio je kako je nakon dvije teške ozljede, smrti najbližih, te COVID krize razmišljao o samoubojstvu.

'Bio je to najmračniji period. U jednom trenutku sam pomišljao na samoubojstvo. Potrgao sa Ahilovu petu, mama mi je bila teško bolesna, a potom je i preminula' izjavio je Wall, koji je tada bio igrač Houston Rocketsa, za NBC Sports.

'Zatim mi je godinu dana kasnije umrla i baka. Sve to u vrijeme empidemije Covid -19. Gledao majku kako posljednji put uzima dah. Nosio sam istu odjeću tri dana, ležao na kauču i plakao', dodao je Wall koji je svojim priznanjem mnoge šokirao jer ipak je riječ o jednom od najboljih NBA braniča.

Wall - koji je od 2010. do 2020. godine igrao za Washington Wizardse - priznao je kako ga je spasio razgovor s terapeutom, a danas smatra kako ga je teška situacija ojačala.

'Ako sam mogao proći kroz ovo, mogu proći kroz sve u životu. Drago mi je što vidim da me navijači priželjkuju na parketu. To mi mnogo znači', rekao je 31-godišnji playmaker koji se ovoga ljeta pridružio Clippersima.

Prije toga je igrao za Washington Wizardse (2010-20), te Houston Rocketse (2020-22), a ukupno je - samo od ugoora s NBA momčadima, zaradio oko 230 milijuna dolara.

U 613 NBA nastupa imo je prosjek od 19 koševa, devet asistencija, te 4.3 skoka po utakmici.