DVIJE UTAKMICE SUSPENZIJE

NBA zvijezda očito se razbahatila, pa se u noćni klub ušetala s pištoljem i onda se još hvalila!

04.03.2023 u 22:26

Bionic
Reading

Zvijezda trenutačno drugoplasiranog sastava Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške NBA lige Memphis Grizzliesa Ja Morant (23) suspendiran je na najmanje dvije utakmice zbog snimke na svom instagram profilu na kojoj izgleda kao da u ruci drži pištolj u jednom noćnom klubu.

'Svjesni smo snimke objavljene na društvenim mrežama i vršimo istragu', izjavio je glasnogovornik NBA lige Mike Bass.

Grizzliesi će tako biti bez Moranta u nedjelju i utorak kada će gostovati u Los Angelesu, prvo kod Clippersa, a onda i kod Lakersa.

Ranije ovoga tjedna Morant je već stigao u medije iz pogrešnih razloga nakon što je Washington Post objavio kako je ljetos u svom domu u gradu Eadsu u Tennesseeu pretukao 17-godišnjaka tijekom hakla, a na njegovo ponašanje potužio se i zaštitar iz tamošnjeg trgovačkog centra koji tvrdi kako su ga Morant i njegovi prijatelji gurali.

U prvom je slučaju navodno tinejdžer pogodio Moranta loptom u glavu, mladić tvrdi kako je to bilo slučajno, a potom ga je Morant izudarao. Morant tvrdi kako je u tom incidentu on bio napadnut. Lokalna policija je objavila kako ne postoji dovoljno dokaza kako bi se podignula optužnica bilo protiv Moranta bilo protiv 17-godišnjaka.

U drugom slučaju se Morantova majka sukobila sa zaposlenikom trgovačkog centra, a zatim je nazvala Moranta koji se pojavio s devetoricom svojih prijatelja i na parkiralištu naguravali zaštitara i prijetili mu.

Morant ove sezone postiže 27.1 koševa, 8.2 asistencije i 6.0 skokova za Grizzliese koji imaju omjer pobjeda i poraza 38-24 ove sezone. No, bez Moranta su Grizzliesi na 4-5.