Uvrijeđeni Simmons

NBA zvijezda ima ugovor težak 33 milijuna dolara, a nije odigrala niti minute; govori li istinu ili mu se zapravo ne igra?

25.04.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Australac Ben Simmons, koji je na početku sezone odbio igrati za Philadelphiju zbog kritika suigrača i trenera te je ubrzo u zamjeni završio u Brooklynu, ove sezone još nije igrao, a kako stvari stoje niti neće

Naime, posljednjih tjedana se pisalo kako će Ben Simmons, nekadašnji prvi izbor NBA drafta iz 2016. godine, gotovo sigurno zaigrati za Brooklyn Netse. No, problemi s bolnim leđima ipak su to odgodili do početka sljedeće sezone.

I taman kada je objavljeno kako će Simmons - koji je počeo ozbiljno trenirati s momčadi - zaigrati u play-offu, u seriji protiv Bostona, opet je došlo do problema. Iako je trio Simmons, Irving & Durant trebao zaigrati tijekom sezone, to se ipak nije dogodilo. Razlog je naravno Simmons koji se stalno žalio na ozljedu…

A kada je Boston u seriji protiv Brooklyna poveo 3-0 objavljena je vijest 'kako Simmons zbog bolova u leđima ipak neće igrati.' No, kad se već predomislio mnogi se pitaju govori li istinu ili mu se zapravo ne igra?

Umjesto da nadomjesti odlazak Jamesa Hardena, za kojeg je zamijenjen, ispada kako je pokvario planove svima u klubu, a pogotovo treneru Steveu Nashu koji je pristao na tu zamjenu. I jako se kockao…

A svi se pitaju je li zaista ozlijeđen ili mu se zapravo ne igra. Pogotovo ne u play-offu u kojem ih je Boston zasad pregazio.

Od prije je poznato kako je Simmons ove sezone imao ugovor vrijedan nešto više od 33 milijuna dolara, ali pitanje je koliko će ukupno zaraditi jer ga je bivši klub kaznio s po 360 tisuća dolara po utakmici jer je odbio igrati. No, sve je završilo na sudu jer je rekao da je imao psihičkih problema i otvorio je tzv. bolovanje pa je uvjeren kako će kad-tad dobiti svoj novac.

Dodajmo još kako će sljedeće sezone (2022/23) Simmons zaraditi nešto više, 35,5 milijuna dolara, a primjerice u sezoni 2024/25. – kada mu ističe ugovor – zaradit će čak 40,3 milijuna dolara.