ORILO ZAGREBOM

Navijački delirij na predstavljanju MNK Dinamo

06.09.2014 u 21:57

Bionic
Reading

Pred oko 2.500 gledatelja MNK Futsal Dinamo predstavljen je na legendarnoj Šalati zagrebačkoj publici

Na zagrebačkoj Šalati odigrane su pod reflektorima dvije futsal utakmice. Tribine su već bile popunjene kada su na teren izašli momčadi Zagreb Zapad i Zagreb Istok. Zapravo, limači Maksimira i Kustošije. Igrali su dvoboj pun preokreta u atmosferi iznimno raspoloženih Bad Blue Boysa koji su iz petnih žila navijali čitav susret. 

Nakon pobjede Maksimira, uslijedio je glavni događaj večeri, gdje su MNK Dinamo, domaćin predstave, suprostavio All Stars Dinamu za koje su igrala petorica bivših 'modrih' kapetana. Standardnoj četvorci pridružio se Slavko Ištvanić u svom mitskom broju pet. A taj je dvoboj, iako je rezultat bio najmanje važan - završio rezultatom 4:4. Niti najstariji pripadnici grupe ne sjećaju se da je ovako 'grmjelo' a po ničemu se zapravo nije dalo naslutiti da su BBB na nekoga ljuti. Nula vrijeđanja, nula negative i desetak upaljenih baklji (uz dva topovska udara) od kojih je većina aktivirana tijekom - cortea s glavnog gradskog trga na Šalatu.

Večer je ova koju će najduže pamtiti djeca (Dinamovu himnu iz 1982 godine a uoči glavnog događaja otpjevala su vrtička djeca i njihove tete), no pamtit će je i svi pristuni jer ovakvo što ne događa se često.

Uskoro se MNK Dinamo seli u dvorane gdje će iz Druge MNL krenuti na svoj sportski put. Ljudi su se javljali iz cijelog grada jer do većine zagrebačkih kvartova čuo se povik sa Šalate.