ZBOG BALEA I MODRIĆA

Navijači 'spursa' zavapili: Prekinite odnos s Realom!

03.09.2013 u 20:02

Bionic
Reading

Navijači Tottenhama napravili su peticiju tražeći od svog voljenog kluba da prekine 'strateško partnerstvo' s madridskim Realom. Sve je to, naravno, posljedica prodaje Garetha Balea kraljevskom klubu

U kolovozu 2012., 'spursi' su s madridskim Realom potpisali 'strateško parnterstvo' nakon što su prodali Luku Modrića u Madrid, no nakon što su ovoga ljeta čelnici Tottenhama prodali Garetha Balea, navijači londonskog kluba jednostavno su poludjeli.

Od ljeta prošle godine do kraja ovogodišnjeg prijelaznog roka Tottenham je izgubio dvije najveće zvijezde – Luku Modrića i Garetah Balea. Oba igrača prodana su u madridski Real, klub s kojim Tottenham ima potpisan dogovor o partnerstvu.


Upravo je prodaja velškog reprezentativca za vrtoglavih 100 milijuna eura natjerala navijače 'spursa' da pokrenu peticiju o prekidu partnerstva s 'kraljevskim klubom'.

'Mi, veliki i vjerni navijači Tottehnama pokrećemo peticiju o ukidanju strateškog partnerstva s Real Madridom. Otkad je potpisan taj sporazum Real se bez poštovanja odnosi prema našem klubu i našim igračima te su potpuno nekorektno vrbovali igrače kao što su Luka Modrić i Gareth Bale. Prodaja Mesuta Özila našim rivalima, umjesto da ga se dovede novcem dobivenim od prodaje Balea, dokaz je dvostrukih kriterija te smatramo kako naš klub zaslužuje poštovanje i međusobnu razmjenu igrača, a ne da se Tottenham tretira kao klub iz kojeg se samo uzimaju potrebni igrači. Zato tražimo da se ukine strateško partnerstvo jer Tottenham od toga nema ništa', stoji u objavi Tottenhamovih navijača.