uoči Dinama

Navijači Šibenika presreli su trenera Deana Računicu s posebnim zahtjevom koji ga je jako iznenadio: Da, oni su to tražili, ali...

12.05.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Kako se približava nedjelja i sraz Šibenika i Dinama na Šubićevcu (19.05 sati, Arenasport 1, MAXtv), sve je više tenzija oko šibenskog kluba. Jer momčad sa Šubićevca eventualnom pobjedom, uz slavlje Hajduka protiv Istre 1961, produžila bi neizvjesnost oko naslova prvaka HT Prve lige na završnih 90 minuta prvoligaške sezone

Priča o tome kako 'diše' Šibenik naslušali smo se posljednjih dana. Jer poznato je da dio žitelja Krešimirova grada podržava zagrebačke Modre, dok je dio skloniji splitskim Bilima.

Naravno, kako se približava sraz Šibenika i Dinama, a u kojem bi Modri mogli potvrditi osvajanje naslova, tenzije rastu.

Pripomogao je tome i trener Šibenika Dean Računica koji je nedavno priznao kako je veliki hajdukovac i kako bi želio da upravo Hajduk osvoji naslov.

Ovog četvrtka u medije je stigla priča kako su trenera na ulici presrela trojica Šibenikovih navijača.

'Mislio sam da će nam dati podršku uoči utakmice pa sam stao saslušati ih, no oni su odmah počeli priču oko toga hoće li u nedjelju igrati juniori Šibenika ili ne', rekao je trener Šibenika Dean Računica za 24 sata i dodao:

'Referirali su se na moju najavu kako ću u zadnjih nekoliko kola davati priliku juniorima, no oni ne znaju da su naši juniori u problemu, da se bore za ostanak i da zbog toga nisu dobivali priliku'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport

Taj se njihov zahtjev može protumačiti kao želja da se Dinamu olakša posao, jer vjerojatno bi Ademi, Oršić i Petković lakše izašli na kraj s juniorima nego seniorima.

'Iskreno, iznenadilo me takvo pitanje. Mogu slobodno reći, i traženje da u nedjelju nastupe juniori, ali nisam to doživio kao napad na sebe. Oni su to tražili, ali naravno da nema govora o tome da ćemo mi protiv Dinama zaigrati s juniorima. U nedjelju će zaigrati najbolji sastav od igrača koji budu na raspolaganju', rekao je bivši nogometaš Hajduka.

  • +7
Dinamo - Osijek, 8.5.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
Standings provided by SofaScore LiveScore