sramota u splitu

Navijači napali Hajdukove igrače, Futacs udaren nogom u glavu!

23.04.2018 u 15:23

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka poraženi su u najvećem hrvatskom derbiju od Dinama (1:2), a nakon dvoboja predsjednik Ivan Kos prekinuo je suradnju sa splitskim klubom

Nakon poraza od Dinama u najvećem hrvatskom derbiju, među navijačima Hajduka očito je došlo do velikog nezadovoljstva.

Kako piše Slobodna Dalmacija, sve je eskaliralo kada su petorica nogometaša splitskog kluba, uz Futacsa su bili i Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla te Ahmed Said Said, šetali Cankarjevoj poljanom u blizini Kluba navijača Torcida.

  • +11
HT Prva liga, 31. kolo: Hajduk - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

U tom trenutku, kako Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme.

Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara u glavu nogom. Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka.

Iz Slobodne Dalmacije nazvali su splitsku policiju, no u trenucima dok su objavljivali tekst, polcija je rekla da nema nikakvu dojavu o napadu na Hajdukovce.

Iako se čeka potvrda ove vijesti, kao napad na Futacsa može se pretpostaviti njegova javna podrška smjenjenom predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu, koji je pak pod pritiskom Torcide, zbog dodvoravanja (nogometnim) sucima - prozvan prije nekoliko dana.

Hajduk - Dinamo 1:2 (31. kolo 2017./18., 22.4.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube