HULIGANSKA UVERTIRA

Navijači Eintrachta i West Hama divljaju po Frankfurtu, rade bejzbol palice, ima ozlijeđenih i privedenih

05.05.2022 u 16:52

Bionic
Reading

Uoči večerašnje uzvratne utakmice polufinala Europske lige između Eintrachta i West Hama (21 h, Arenasport 3, MAXtv) policija u Frankfurtu ima pune ruke posla sa nogometnim huliganima.

Uoči večerašnje uzvratne utakmice polufinala Europske lige između Eintrachta i West Hama policija u Frankfurtu ima pune ruke posla sa nogometnim huliganima.

Policija je pritvorila više od 30 navijača obje momčadi, a u divljanju po gradu ozlijeđene su tri osobe. Najgore je bilo u jednom baru u centru grada kojeg su navijači razbili bejzbolskim palicama, a i konobar je stradao.

U dijelu grada Sachsenhausen dvije navijačke skupine su se potukle i pritom su teže ozlijeđena dva navijača. Engleski navijači su u blizini glavne željezničke postaje ometali promet, njih oko 800 sjelo je na cestu.

U prvoj utakmici u Londonu slavio je Eintracht sa 2-1, a obje ekipe plasman u finale nekog europskog natjecanja čekaju više od 40 godina.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.