RASPRODAJA GOTOVA?

Navijači će biti bijesni! Još jedan reprezentativac napušta Dinamo

24.08.2023 u 15:00

Bionic
Reading

U samo četiri dana Dinamo je ostao bez tri reprezentativca. Prvo je otišao Josip Šutalo, pa ovog četvrtka Dominik Livaković, a u petak ujutro, nakon što se večeras oprosti od Maksimira, Modre napušta i Luka Ivanušec

Ovaj 24-godišnji Varaždinac, koji može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu, ali i iza napadača, no najbolje se snalazi na lijevom krilu, ispunit će svoj san te preseliti u jaku nizozemsku Eredivisie.

I zaigrat će na De Kuipu, Feijenoordovom stadionu gdje je s Hrvatskom u lipnju igrao završnicu Lige nacija.

Takav se rasplet spominjao u nekoliko navrata, ali je u jednom trenutku navodno i prva dama kluba, Vlatka Peras stopirala transfer. Doduše, naši su izvori tvrdili da je sve još uvijek 'aktivno', odnosno da bi se transfer Luke Ivanušeca mogao i trebao realizirati.

Sada se to ostvarilo, a ovaj itekako vrijedan igrač, koji je za Dinamo odigrao 172 utakmice (op.a 36 golova i 19 asistencija), klubu će priskrbiti nešto više od devet milijuna eura. Plus 15 posto od idućeg transfera.

Doduše, zašto je Ivanušec prodan po toj cijeni, jer na Transfermarktu je procijenjen na 13,5 milijuna, ostaje nepoznanica.

U svakom slučaju, trener Jakirović u nastavak sezone ući će s osjetno slabijom momčadi nego ju je imao Igor Bišćan, još proteklog tjedna.