'modre' zvijezde

Navijači Astane iznenadili igrače Dinama; ovome se nisu nadali u dalekom Kazahstanu

02.08.2023 u 12:45

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama danas od 16 sati (MAXSport 1, MAXtv) u Kazahstanu igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Astane. 'Modri' imaju velikih 4:0 iz prvog susreta, a u Astani (Nursultan) su dočekani kao prave zvijezde

Današnja utakmica Dinama i Astane igra se u ranom terminu od 16 sati (MAXSport 1, MAXtv) zbog vremenske razlike s dalekom Kazahstanom, no 'modri' su u glavni grad Astanu/Nursultan doputovali dan ranije kako bi se što bolje prilagodili.

Odradili su u utorak navečer trening na stadionu Astana Arena kako bi 'osjetili' teren s umjetnom travom, a nakon toga su im navijači domaće momčadi priredili pravo iznenađenje.

Naime, igrače Dinama je dočekalo nekoliko desetaka mladih navijača domaće momčadi koji su se 'naoružali' transparentima na hrvatskom jeziku i njihovim fotografijama. Strpljivo su čekali red za selfie i autograme...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +4
Astana: Navijači dočekali igrače Dinama te ih tražili autogram i fotografirali se s njima Dinamo - Astana Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Glavni su 'cilj' bili Dinamovi reprezentativci Bruno Petković, Dominik Livaković i Luka Ivanušec, ali i ostali su 'modri' došli na red.

Bilo je tu stvarno svega, klinci su bili simpatično domišljati s transparentom na kojem je pisao: 'Dinamo Zagreb, naprijed! Bruno Petković najbolji si, molim te daj mi svoju majicu'. Bio je još jedan sličan za Dominika Livakovića - jedna na hrvatskom 'Livakovich daj mi svoju majicu' te još jedan sličan na engleskom.

Jasno je da su igrači Dinama udovoljili svima, barem što se autograma i fotografiranja tiče, a neki su mlađahni navijači Astane kući otišli i s pokojim suvenirom s logom Dinama.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport