NBA ZANIMLJIVOSTI

Navijač primio Gasola za - stražnjicu!

04.05.2012 u 10:07

Bionic
Reading

Da bi razbudio 'usnulog' Marca Gasola, jedan je gledatelj iz prvih redova tribina tri minute prije kraja prve četvrtine druge utakmice serije stimulirao svog ljubimca žestoko ga uhvativši za stražnjicu

Nakon što su uspjeli prokockati bizarnih 27 koševa prednosti nad LA Clippersima u prvoj utakmici četvrtfinalne serije NBA doigravanja na Zapadu, košarkašima Memphis Grizzliesa trebao je mali 'poguranac'.

Posebno se to odnosilo na španjolskog centra Marca Gasola, ponajbolju 'peticu' uopće u ligi, koji je prilično indisponiran bio i u drugoj utakmici, koju je završio sa za njega skromnim učinkom od osam koševa, sedam skokova i tri asistencije.

Da bi ga razbudio, jedan je gledatelj iz prvih redova tribina tri minute prije kraja prve četvrtine druge utakmice serije stimulirao svog ljubimca žestoko ga uhvativši za stražnjicu dok se ovaj pokušavao pridići s parketa uz aut-liniju.

Grizzliesi, koji su u tom trenutku zaostajali pet poena (20-15), na kraju su slavili 105:98 izjednačivši seriju na 1-1. Gasolu će, izgleda, trebati još malo stimulacije da bi svoju momčad odveo u konferencijski polufinale.