SMIJEŠNO SVIMA OSIM NJEMU

Navijač koji će vječno žaliti što je ovo istetovirao

19.09.2014 u 09:17

Bionic
Reading

Kada netko toliko ludo voli nogomet da si istetovira vječnu memorabiliju na svog idola onda mu je odlazak u salon za tetovažu vrlo važan trenutak. I želi da tamo sve prođe u redu, ako već i boli da sve ispadne po zamišljenom. No, nije uvijek tako...

Jedan neimenovani navijač Manchester United putem društvenih mreža se 'pohvalio' svojom novom tetovažom. Cijelu podlakticu lijeve ruke odlučio je posvetiti kluspkoj ikoni Sir Alexu Fergusonu, ali mu je neoprezni 'izvođač radova' krivo napisao ime škotskog trenera. Tako na podlaktici ovog nesretnika živi Sir Alex Feguson. Bez R.

Pred njim je sada izbor. S jedne strane ima zaista unikatnu tetovažu koja će jedinstvena vječno i ostati. Ipak, ima mogućnost i laserskog popravljanja što bi bilo pošteno da bude - na račun salona koji ga je tetovirao.

I poruka The immposible dream, ime kluba i vremenski raspon mandata mitskog trenera na klupi Old Trafforda, koji su također dio tetovaže, izvedeni su besprijekorno. Ali srednji red definitivno je mogao ispasti bolje.