PETAK - 20 SATI

Nastavlja se SuperSport Hrvatska nogometna liga! Evo gdje možete gledati današnju utakmicu klubova koji su loše ušli u prvenstvo

22.07.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Nastavlja se SuperSport Hrvatska nogometna liga, u petak (20 sati, MAXSport 1) drugo kolo prvenstva otvaraju Istra 1961 i Varaždin

Na stadionu Aldo Drosina snage će odmjeriti klubovi koji su na startu natjecanja upisali poraze te su obje momčadi tako već na samom početku sezone pod pritiskom.

'Čeka nas zahtjevna utakmica s protivnikom koji se vratio u ligu i koji ima jak napad. To je momčad koja se isto još uvijek preslaguje, no imaju želju za igrom. Ne znam točno kako ćemo ući u utakmicu, ali svakako agresivnije i kompaktnije, želimo biti oni 'mi' na terenu. Bit će borba na terenu, stoga moramo biti spremni', izjavio je trener domaćina Gonzalo Garcia.

'Maksimalno dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, upoznali smo njihove mane i vrline. Igrače iz Varaždina poznajem i imaju ih dosta kvalitetnih, no igramo doma na Drosini i nešto će se pitati i nas. Trebamo težiti svojoj igri, biti dosta agresivni i pokazati da idemo po tri boda', dodao je Istrin nogometaš Luka Hujber.

  • +20
NK Istra 1961 - NK Hajduk, 1. kolo SuperSport HNL, 17.7.2022. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

I dok u Puli vjeruju u svoj kadar trener Varaždinaca Mario Kovačević željan je pojačanja.

'Prvenstvene utakmice je jako teško igrati ako nemaš iskusnijih igrača, a mi takvih u ovom trenutku nemamo. To je ono što nama treba i to govorim od početka. Moramo se pojačati po svim linijama. Imamo mlade i talentirane igrače ali uz nekoliko iskusnijih igrača i oni će biti bolji', rekao je Kovačević nakon poraza od Slaven Belupa.

Naravno, gosti ne dolaze s bijelom zastavom, uvjereni su kako uz malo sreće i uz trku i borbenost mogu do pozitivnog rezultata, ali na terenu ćemo vidjeti je li njihov optimizam opravdan.

  • +12
NK Varaždin - NK Slaven Belupo, 1. kolo, SuperSport HNL, 17.7.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.