BARIŠIĆ GA IZIGRAO?

Nastavlja se kaos u Dinamu: Dario Šimić ne ulazi u Upravu!

07.03.2023 u 16:55

Bionic
Reading

Iako je najavljivano kako će legendarni hrvatski reprezentativac te bivši igrač Dinama u srijedu, odnosno dan prije Skupštine, postati član Dinamove Uprave i pomoći pri 'izbacivanju' Mamićeve struje iz kluba, to se ipak neće dogoditi

Kako Večernji list doznaje, Dario Šimić ne ulazi u Upravu Dinama!

Iako su mnogi očekivali da će se to dogoditi i prije izborne skupštine koja počinje u četvrtak u 18 sati u Sheratonu, sada je posve jasno da Šimić, barem zasad, ne ulazi u Upravu Dinama. Aktualni predsjednik Dinama Mirko Barišić je, sada je to jasno, sve radio s figom u džepu, nije želio Šimića na čelu Uprave, te je odugovlačio s odlukom. A sada je to postalo jasno i Šimiću, pa je u telefonskom razgovoru za Večernji list rekao ovo:

'Nisu se stvorili uvjeti da ja uđem u Upravu. Procjenjujem da je najbolje da se Skupština u četvrtak održi, da se pokaže tko ima vlast, pa da onda eventualno ozbiljno pričamo. Meni je bitno da Dinamo funkcionira, ja se nisam gurao na ovu funkciju, želio sam dobro klubu. Ali neću dopustiti da me se koristi kao čašu vode, prelijeva iz jedne u drugu posudu – rekao je Šimić za Večernji list.

Zanimljivo, upravo Šimića najavljivao je i Krešimir Antolić, donedavni član Uprave kluba, kao novog člana.

Postoji li šansa da u Upravu uđete nakon skupštine?

'Spreman sam ući poslije Skupštine, no vidjet ćemo kakvi su uvjeti, odnosno tko će pobijediti, te u kakvom pravcu klub želi ići. Meni je Dinamo na prvom mjestu, važno je da klub nađe najbolje rješenje, a predsjednik Barišić će na Skupštini morati reći koga on vidi na čelu kluba, koga u Izvršnom odboru. To je minimum, da obje strane za transparentnost skupštine, da  obje strane kažu  s kojim ljudima misle upravljati klubom'.

A što još Šimić misli o stanju u Dinamu, pročitajte OVDJE.