svidjelo im se

Nastavak uspješne suradnje; velikani su pokorili Wimbledon, sad je na redu US Open

31.07.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević nastavlja suradnju s prvim igračem svijeta Novakom Đokovićem. Srpski je tenisač nakon odmora u Hrvatskoj trenutno u španjolskom Marbelli gdje se uz Gorana Ivaniševića pripremama za nastavak sezone...

Novak Đoković je nakon osvajanja Wimbledona otkazao nastup na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Montrealu koji počinje 3. kolovoza. Trenutno najbolji svjetski tenisač smatra kako mu je potreban dodatni odmor nakon trijumfa u All England Clubu. Dio tog odmora proveo je u Hrvatskoj, a čini se kako i dalje ne može bez hrvatske pomoći.

Naime, Đoković je odlučio kako će prije US Opena nastupiti sam na turniru u Cincinnatiju, a u njegov se stručni stožer vratio naš Goran Ivanišević koji je uz njega bio i u prvom tjednu Wimbledona. Naime, Marian Vajda, prvi Đokovićev trener, zbog obiteljskih obaveza neće biti u timu srpskog tenisača do US Opena, pa je - do daljnjeg 'uskočio' Goran.

'Novak još odlučuje koje će turnire igrati ovo ljeto, ali kako stvari stoje, ostajem u tom timu, pa ćemo poslije US Opena vidjeti što ćemo dalje', rekao je Ivanišević.

Novak Đoković u Wimbledonu 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia