SMIRUJE TENZIJE

Napokon se oglasila Janica Kostelić; znače li ove riječi da je Šuker siguran?

21.12.2017 u 11:32

Bionic
Reading

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ ) Janica Kostelić izjavila je u četvrtak kako je svaka promjena u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) dobrodošla pa čak i u slučaju da se ne promijeni kandidat za predsjednika ako se stvari u HNS-u malo bolje poslože stanje se može promijeniti

Kao što smo već pisali Središnji državni ured za sport, kojeg vodi Janica Kostelić, preko svoje Sportske komisije pokrenuo je postupak protiv HNS-a. No, detalji o nalazu Sportske inspekcije nije poznat, ali se zato između redaka može pročitati kako je - Šuker siguran za potvrdu novog mandata. 

'Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije, a kako ja nemam uvid u kompletnu situaciju bilo bi neprofesionalno da komentiram nalaze Sportske inspekcije. Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se ne promjeni kandidat a stvari se malo poslože stanje se može promijeniti', kazala je Kostelić uoči sjednice Vlade RH.

Državna tajnica rekla je novinarima da nije dobro upućena u načina na koji funkcionira HNS osim u onim stvarima koje se zakonski moraju provoditi.

'Što se tiče Skupštine oni su tu stvari posložili, a kako oni posluju to je puno šira slika', rekla je Kostelić i naglasila kako se nije čula s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Znače li ove riječi proslavljene skijašice Janice Kostelić kako ipak smiruje tenzije uoči Izborne skupštine HNS-a (petak, 12 sati)?

  • +6
Janica Kostelić Izvor: Profimedia / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +11
Davor Šuker Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX