agresivna nutricionistica

Napala je suca, na svojoj svadbi je 'demolirala' Maksimir; sad joj je Hajduk uručio otkaz

24.06.2024 u 18:39

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka se pripremaju za novu sezonu pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa, a u klubu se nastavlja kadrovska čistka. 'Bili' su tako uručili otkaz agresivnoj nutricionistici Dragani Sekulić Olujić

Nakon dva prekršaja discipline, Hajduk je otkazao suradnju dugogodišnjoj nutricionistici Dragani Sekulić Olujić, koja se prvo 'proslavila' nakon napada na suca Pajača, a onda na svom vjenčanu srušila tortu u obliku stadiona Maksimir, otkriva 24 sata.

Novi predsjednik Ivan Bilić svima je u klubu jasno dao do znanja kako se moraju ponašati u skladu s ugledom kluba te kako neće biti mjesta bilo kakvim iskakanjima.

Shodno tome su neki na Poljudu postali višak, a sad nakon dva vezana incidenta u Hajduku više nema mjesta za nutricionisticu Draganu Sekulić Olujić koja je neprimjerenim ponašanjem na sebe i klub privukla negativnu pozornost.

Podsjetimo, Dragana Sekulić Olujić prvo je krajem ožujka napala suda Igora Pajača zbog čega je kažnjena s 1000 eura i tri utakmice suspenzije.

Nakon toga je na svojoj svadbi krajem svibnja za svadbenu tortu odabrala onu u obliku Dinamovog stadiona koju je, uz pjesmu 'Dalmacijo', ritualno sa svojim suprugom 'raskasapili' nožem. I sve to objavila na društvenim mrežama.

Njihova je odluka da 'sruše' Maksimir na društvenim mrežama naišla na brojne osude, kako navijača Dinama, tako i navijača Hajduka. Većina ih smatra da taj čin prelazi granice dobrog ukusa pa je nutricionistica 'bilih' odlučila pojasniti svoj odabir.

>> Hajdukova nutricionistica na svojoj svadbi 'za sreću' srušila tortu u obliku Maksimira

‘Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima. Neke običaje zadržala, neke izostavila, a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje. Meni ga je ovaj put bilo žao. Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim‘, napisala je Dragana Olujić Sekulić u statusu koji je kasnije obrisala.

Sad to sve više ionako nije važno jer je Hajduk Dragani Sekulić Olujić otkazao suradnju...